جستجو کردن
برای مشاوره ۰۲۱۷۷۹۳۸۲۸۱

قیمت ایمپلنت دندان 1402

جدول قیمت ایمپلنت دندان در سال 1402

پیشرفت و به‌روزرسانی در ساخت و تولید ایمپلنت‌های دندانی باعث ایجاد تنوع در جنس، برند و کیفیت آنها شده است که در نهایت بر روی قیمت ایمپلنت دندان نیز تاثیر می‌گذارد. بنابراین در بررسی هزینه‌های مربوط ‌به ایمپلنت باید نوع موادی که برای شما استفاده می‌شود، ویژگی‌ها، معایب و مزایای آن را به خوبی بدانید. همچنین بهتر است برای ایمپلنت دندان کلینیک لبخند سپید را انتخاب کنید که از بهترین مواد و به‌روزترین تجهیزات برای کاشت ایمپلنت‌های دندانی استفاده می‌کنند. در سال 1402 و در شهر تهران، قیمت ایمپلنت‌های دندانی به شرح زیر است:

برند ایمپلنت کشور سازنده قیمت ایمپلنت دندان بدون روکش (تومان) ضمانت
اشترومن iti 🇨🇭 سوئیس از 12/500/000 مادام العمر
اشترومن (SLActive) 🇨🇭 سوئیس از 24/000/000 مادام العمر
neodent آمریکا از 13/000/000 مادام العمر
SIC درجه ۱ سوئیس از 11/500/000 مادام العمر
DIO دیو درجه ۱ کره از 11/000/000 مادام العمر
‌BIOTEM بایوتم درجه ۱ کره از 11/000/000 مادام العمر
DENTIS دنتیس درجه ۱ کره از 9/000/000 مادام العمر

هر واحد روکش ایمپلنت پی اف ام درجه یک مبلغ 5/000/000 و روکش ایمپلنت پی اف ام درجه دو مبلغ 4/000/000

و روکش زیرکونیا درجه یک مبلغ 6/000/000 و روکش زیرکونیا درجه دو مبلغ 5/000/000 به هزینه های ایمپلنت افزوده می شود.

برند های معروف و شناخته شده در مجموعه لبخند سپید


تمام این قیمت‌ها تقریبی بوده و شامل کارهای جانبی و تکمیلی مانند روکش، جراحی و اباتمنت نیز هست. برای دانستن این موضوع که برای ایمپلنت دندان به چه میزان بودجه نیاز دارید، باید قیمت آن را از جنبه‌های مختلف بررسی کنید. از نگاهی دیگر قیمت هر واحد ایمپلنت دندان عبارت است از:

  • قیمت هر واحد ایمپلنت به همراه روکش به‌طور میانگین: 13.000.000 الی 30.000.000 تومان
  • قیمت ایمپلنت به همراه روکش به ازای هر فک: 135.000.000 تا 145.000.000 تومان
  • بازسازی کل دهان با ایمپلنت به همراه روکش: از 265.000.000 الی 280.000.000 تومان

قیمت ایمپلنت کامل فک بالا و پایین

برخی از بیماران و مراجعه کنندگان ما به علت نداشتن دندان در فک بالا و پایین نیاز به ایمپلنت کامل فک بالا و پایین دارند و با استفاده از آن تمام دندان های خود را میتوانند دوباره داشته باشند.

جدول زیر قیمت ایمپلنت کل دهان که برای فک بالا ۸ واحد ایمپلنت (بایوتم کره) و ۴ واحد پونتیک و جمعا ۱۲ واحد روکش و برای فک پایین ۷ واحد ایمپلنت (بایوتم کره) و ۵ واحد پونتیک و جمعا ۱۲ واحد روکش و بدون هزینه های جانبی مثل ( کشیدن دندان و جراحی و پبوند استخوان و سینوس و … ) میباشد.

 

فک بالا یا پایین تعداد فیکسچر و پونتیک تعداد روکش برند ایمپلنت قیمت (تومان) تخفیف (تومان) ضمانت
فک بالا ۸ فیکسچر و ۴ پونتیک ۱۲ ‌BIOTEM بایوتم درجه ۱ از 145/000/000 5/000/000 مادام العمر
فک پایین ۷ فیکسچر و ۵ پونتیک ۱۲ ‌BIOTEM بایوتم درجه ۱ از 135/000/000 3/000/000 مادام العمر
فک بالا و پایین ۱۵ فیکسچر و ۹ پونتیک ۲۴ ‌BIOTEM بایوتم درجه ۱ از 280/000/000 15/000/000 (5%) مادام العمر

هر واحد روکش ایمپلنت پی اف ام درجه یک مبلغ 5/000/000 و روکش ایمپلنت پی اف ام درجه دو مبلغ 4/000/000

و روکش زیرکونیا درجه یک مبلغ 6/000/000 و روکش زیرکونیا درجه دو مبلغ 5/000/000 به هزینه های ایمپلنت افزوده می شود.

 

هزینه‌های جانبی قبل و بعد از ایمپلنت

هزینه‌های قبل از ایمپلنت دندانی

قیمت ایمپلنت دندان به عوامل مختلفی بستگی دارد که یکی از آن‌ها هزینه‌های جانبی قبل از ایمپلنت است:

  • مشاوره با پزشک: مرحله اول و مهم قبل از ایمپلنت‌گذاری، مشاوره با پزشک متخصص است. هزینه مشاوره و بررسی وضعیت دهان و استخوان در مراکز مختلف، متفاوت است.
  • کشیدن دندان: پیش از ایمپلنت دندان، هزینه جانبی کشیدن ایمنپلنت وجود دارد که باید در نظر بگیرید.

هزینه‌های بعد از ایمپلنت دندانی

بعد از ایمپلنت‌گذاری نیز هزینه‌های جانبی وجود دارد که باید مورد نظر قرار گیرد:

  • هزینه مراقبت‌های پس از جراحی: پس از جراحی ایمپلنت، مراقبت‌های منظم ضروری است که ممکن است نیاز به خرید محصولات بهداشت دهانی و داروهای معین داشته باشد.
  • هزینه بررسی‌های دوره‌ای: پس از نصب ایمپلنت، باید به‌طور دوره‌ای به پزشک متخصص مراجعه کنید تا وضعیت ایمپلنت‌ها و سلامت دهان‌تان بررسی شود.

قیمت ایمپلنت دندانی ممکن است بسته به منطقه جغرافیایی و مراکز درمانی مختلف متغیر باشد. بهتر است قبل از شروع درمان، با پزشک معالج خود در مورد تخمین هزینه‌ها و جزئیات مرتبط با درمان صحبت کنید.

 

هزینه‌های جانبی ایمپلنت

برای انجام ایمپلنت دندان، باید شرایط لازم برای این کار مانند استخوان محکم و لثه‌های سالم ایجاد شود تا به این شکل بتوانید برای ایجاد دندان‌های مرتب، زیبا و سالم هزینه کنید. در صورتی که پیش از انجام ایمپلنت دندان نیاز به یکسری اقدامات درمانی مانند کشیدن دندان، تقویت لثه و افزایش کیفیت استخوان داشته باشید، باید برای درمان‌های صورت گرفته هزینه‌هایی را پرداخت کنید. بنابراین پیش از اقدام برای انجام ایمپلنت دندان بهتر است با قیمت هزینه‌های جانبی آن آشنا باشید، ازجمله:

درمان قیمت (تومان)
جراحی سینوس لیفت بسته از 4/000/000
جراحی سینوس لیفت باز از 7/000/000
پیوند استخوان از 3/000/000
پودر استخوان و ممبران از 3/000/000
کشیدن دندان از 650/000
پونتیک از 6/000/000

 

قیمت روکش ایمپلنت

یکی از اصلی‌ترین و مهم‌ترین بخش‌های ایمپلنت دندان که در زیبایی و ماندگاری آن نقش دارد، روکش ایمپلنت است. این روکش‌ها نیز در کیفیت‌ها و برندهای مختلف در بازار وجود دارند که استحکام، رنگ و زیبایی هرکدام منحصربه‌فرد و درعین حال متفاوت از دیگر گزینه‌ها است. به‌طور میانگین هزینه روکش ایمپلنت برای هر واحد به بودجه‌ای در حدود 4.000.000 الی 6.000.000 تومان نیاز دارد. اما به‌طور مشخص‌تر، قیمت روکش ایمپلنت با توجه به نوع برند و کیفیت آن، در سال 1402 عبارت است از:

هزینه روکش ایمپلنت قیمت (تومان)
روکش PFM درجه ۱ از 5/000/000
روکش PFM درجه ۲ از 4/000/000
روکش زیرکونیا درجه ۱ از 6/000/000
روکش زیرکونیا درجه ۲ از 5/000/000

قیمت ایمپلنت اقساطی

شرایط قسطی ایمپلنت دندان (بدون چک)

کلینیک دندانپزشکی لبخند سپید ایمپلنت دندان را به صورت اقساطی نیز به بیماران خود ارائه می دهد. شرایط انجام ایمپلنت اقساطی بدون چک :

۶۰ درصد مبلغ نهایی را در ابتدا به صورت نقد و باقی مانده مبلغ رو در زمان قالبگیری (۲ الی ۳ ماه بعد) میتوانید واریز کنید.

 

در دنیای پیشرفته پزشکی، ایمپلنت دندان به‌عنوان یک راهکار مؤثر و کارآمد برای جایگزینی دندان‌های از دست‌رفته و ارتقاء کیفیت زندگی افراد مطرح شده است. این فناوری نوین توانسته راهی برای بازگرداندن لبخند زیبا و عملکرد بهتر دهان را به وجود آورد. در این مقاله، به بررسی مفهوم ایمپلنت دندان و قیمت ایمپلنت دندان می‌پردازیم. با ما همراه باشید.

ایمپلنت دندان چیست؟

از دست دادن و افتادن دندان‌ها باعث ایجاد مشکلات مختلفی برای سلامت عمومی بدن و همچنین سلامت دهان می‌شود. به همین دلیل باید به دنبال روش درمانی مناسب برای پر کردن فضای خالی بین دندان‌ها بود. یکی از رایج‌ترین و پرطرفدارترین روش‌های جایگزین برای دندان‌های افتاده، ایمپلنت دندان است که کارایی و زیبایی زیادی را برای شما به ارمغان می‌‌آورد.

ایمپلنت دندان به یک جایگزین دائمی برای دندان‌های ازدست‌رفته یا آسیب‌دیده محسوب می‌شود. در این روش، پایه‌ای از جنس تیتانیوم به استخوان فک افراد جوش می‌خورد و مشابه ریشه دندان عمل می‌کند. سپس با استفاده از اباتمنت، روکش دندان بر روی این پایه نصب می‌شود. ایمپلنت دندان با مراقبت‌های مناسب، می‌تواند مدت طولانی مشابه عملکرد دندان‌های طبیعی عمل کرده و به استحکام و زیبایی دهان کمک کند.

قیمت ایمپلنت دندان

قیمت ایمپلنت دندان چقدر است؟

دندان ازجمله اعضای بدن است که برای حفظ زیبایی و سلامت آن، به رسیدگی روزمره نیاز است. این در حالی است که داشتن دندان‌های مرتب، سالم و سفید در زیبایی تاثیر زیادی دارد. به همین دلیل است که در سال‌های اخیر شاهد افزایش تقاضا برای ایمپلنت دندان و دیگر کارهای زیبایی مربوط‌به این عضو از بدن، هستیم.

قیمت ایمپلنت دندان همواره یکی از اصلی‌ترین دغدغه‌ها در میان افرادی است که قصد دارند لبخندی زیباتر و چهره‌ای شیک‌تر داشته باشند. با توجه‌به رایج بودن ایمپلنت دندان و افزایش روزافزون تقاضا برای این کار، در این مطلب به بررسی قیمت و هزینه‌های مربوط‌ به ایمپلنت دندان از جنبه‌های مختلف می‌پردازیم.

قیمت ایمپلنت دندان بر اساس کشور سازنده

قیمت ایمپلنت دندانی بسته به کشور سازنده، تفاوت‌هایی دارد که در ادامه به برخی از این تفاوت‌ها اشاره خواهیم کرد:

۱. ایالات متحده آمریکا: ایالات متحده یکی از مهم‌ترین کشورهای تولیدکننده ایمپلنت‌های دندانی است. در این کشور، با توجه به تکنولوژی پیشرفته و استانداردهای بالا، قیمت‌های ایمپلنت‌ها به‌طور متوسط بالاتر از بسیاری از کشورهای دیگر خواهد بود.
۲. کشورهای اروپایی: کشورهای اروپایی نیز در تولید ایمپلنت‌های دندانی فعالیت دارند. قیمت‌های ایمپلنت‌ها در این کشورها ممکن است متوسط تا بالا باشد؛ اما معمولاً به‌عنوان گزینه‌های باکیفیت در نظر گرفته می‌شوند.
۳. کشورهای آسیایی: بعضی از کشورهای آسیایی نیز به‌عنوان تولیدکننده‌های ایمپلنت دندانی شناخته می‌شوند. در این مناطق، به‌دلیل هزینه‌های تولید پایین‌تر، قیمت‌های ایمپلنت‌ها معمولاً پایین‌تر از مناطق دیگر خواهد بود.
۴. کشور ایران: قیمت ایمپلنت دندانی در میان برندهای ایرانی بسیار مناسب‌تر و مقرون‌به‌صرفه‌تر از برندهای خارجی است.
قیمت ایمپلنت‌های دندانی تحت تأثیر متغیرهای مختلف قرار می‌گیرد و تفاوت‌های قابل توجهی بین کشورها وجود دارد. قبل از انجام درمان ایمپلنت‌گذاری، بهتر است با دندانپزشک معالج خود در مورد گزینه‌های مختلف و قیمت‌ها مشورت کنید.

قیمت ایمپلنت فک بالا و پایین

 

قیمت تمامی برندهای ایمپلنت

همان‌طور که پیش‌تر اشاره شد، برای دانستن قیمت ایمپلنت دندان باید به برند سازنده آن نیز توجه داشته باشید. قیمت تمام برندهای ایمپلنت دندان کلینیک لبخند سپید در سال 1402 به شرح زیر است:

ایمپلنت دندان کره‌ای

در میان برندهای مختلف ایمپلنت دندان، نمی‌توان از ایمپلنت‌های کره‌ای که از کیفیت و زیبایی بی‌نظیری برخوردار هستند، غافل شد. جالب است بدانید که ایمپلنت‌های کره‌ای در دسته ایمپلنت‌های اقتصادی و مقرون‌به‌صرفه قرار می‌گیرند. بنابراین اگر به‌دنبال کیفیت و در عین حال قیمت اقتصادی هستید، پیشنهاد ما به شما ایمپلنت‌های کره‌ای است. قیمت هر واحد از انواع مختلف ایمپلنت‌های کره‌ای در سال 1402 (این هزینه‌ها شامل ایمپلنت بدون روکش است) عبارت است از:

  • قیمت ایمپلنت DIO دیو درجه ۱ : از 11/000/000 تومان
  • قیمت ایمپلنت ‌BIOTEM بایوتم درجه ۱ : از 11/000/000 تومان
  • قیمت ایمپلنت DENTIS دنتیس درجه ۱ : از 9/000/000 تومان

ایمپلنت‌های سوئیسی

برای بررسی قیمت ایمپلنت دندان باید به برندهای مختلفی که مبدا ساخت آنها کشور سوئیس است نیز توجه داشته باشید. زیرا باکیفیت‌ترین و بهترین ایمپلنت‌های دندانی به کشور سوئیس و آمریکا تعلق دارد. هزینه هر واحد ایمپلنت دندان سوئیسی از برندهای مختلف و در سال 1402 (این هزینه‌ها شامل ایمپلنت بدون روکش است) عبارت است از:

  • قیمت ایمپلنت اشترومن iti 🇨🇭 : از 12/500/000 تومان
  • قیمت ایمپلنت اشترومن (SLActive) 🇨🇭 : از 24/000/000 تومان
  • قیمت ایمپلنت SIC درجه ۱‌ : از 11/500/000 تومان

قیمت ایمپلنت کل دهان چقدر است؟

یکی از رایج‌ترین سوالات در بررسی قیمت ایمپلنت دندان این است که هزینه ایمپلنت کل دهان چقدر است. ابتدا باید بدانید که برای این نوع درمان، تعداد متفاوت و درعین حال زیادی از پایه ایمپلنت به تشخیص پزشک، استفاده می‌شود که در نهایت قیمت آن را نیز تعیین می‌کند. به‌طور معمول در ایمپلنت کل دهان و برای هر دو فک از 11 الی 16 پایه ایمپلنت و روکش های دندان  استفاده می‌شود که بودجه موردنیاز برای آن از 265.000.000 الی 280.000.000 میلیون تومان است. که جزییات آن در جدول بالا گفته شده است.
انواع قیمت اینپلنت دندان

 

انواع ایمپلنت‌های دندانی

در زمینه ایمپلنت‌های دندانی، انواع مختلفی وجود دارند که هریک با ویژگی‌ها و کاربردهای خاص خود مورد استفاده قرار می‌گیرند. در ادامه به معرفی برخی از انواع ایمپلنت‌های دندانی می‌پردازیم:

۱. ایمپلنت اندواستیل (Endosteal)

این نوع ایمپلنت‌ها به‌عنوان بهترین و رایج‌ترین نوع ایمپلنت‌های دندانی شناخته می‌شوند. آن‌ها به شکل پایه‌های کوچک و گردی ساخته می‌شوند و اغلب از جنس تیتانیوم استفاده می‌کنند. ایمپلنت اندواستیل درون استخوان فک قرار می‌گیرد و به‌دلیل سازگاری بالا با بافت‌های بدن و استحکام مناسب، برای جایگزینی دندان‌های از دست‌رفته بسیار مناسب است.

۲. ایمپلنت ساب‌پریواستیل (Subperiosteal)

این نوع ایمپلنت‌ها به افرادی که استخوان مناسب برای جایگزینی ندارند، مناسب هستند. در این روش، پایه‌ای فلزی زیر لثه قرار می‌گیرد و روکش‌های دندانی بر روی آن نصب می‌شوند. این روش مخصوصاً در مواردی که استخوان ضعیف باشد، کارآمد است.

۳. ایمپلنت دندان یک مرحله‌ای

در این نوع از ایمپلنت‌ها، پس از قرارگیری پایه در استخوان فک، بخشی از آن بیرون از بافت لثه قرار می‌گیرد. این روش تنها یک مرحله جراحی دارد و بعد از بهبودی نیازی به جراحی دوم برای نصب تاج دندان نیست.

۴. ایمپلنت دندان دو مرحله‌ای

در این روش که بسیار رایج است، پس از قرارگیری پایه در استخوان فک و زیر لثه، بالای آن با بخیه بسته می‌شود. پس از بهبودی و اتصال استخوان به ایمپلنت، نصب تاج دندان انجام می‌شود.

 

قیمت انواع ایمپلنت

همان‌طور که پیش‌تر در بررسی قیمت ایمپلنت دندان به آن اشاره شد، امروزه شاهد انواع مختلفی از ایمپلنت‌های دندانی هستیم که روزبه‌روز بر تنوع آنها افزوده می‌شود. انواع ایمپلنت، قیمت‌های مختلفی نیز دارد که بهتر است برای برآورد و پیش‎بینی هزینه‌های ایمپلنت دندان‌های خود، به آنها توجه داشته باشید. قیمت انواع ایمپلنت دندان شامل موارد زیر است:

قیمت ایمپلنت دیجیتال

ایمپلنت‌های دیجیتال به‌دلیل استفاده از عکس‌های سه‌بعدی، شبیه‌سازی‌های سه‌بعدی، تلاش برای ایجاد حداقل برش و خونریزی در جراحی و استفاده از تجهیزات فوق‌العاده، هزینه زیادی را به‌همراه داشته و نسبت‌به ایمپلنت‌های معمولی گران‌تر هستند.

قیمت ایمپلنت با لیزر

در صورتی که پزشک تشخیص دهد با ایمپلنت دندان دچار عفونت لثه و مشکلات جانبی ناشی از آن خواهید شد، ممکن است برای درمان شما از روش ایمپلنت با لیزر استفاده شود. قیمت ایمپلنت دندان با لیزر نسبت‌به روش‌های معمول و رایج، کمی بیشتر است. البته باید درنظر داشته باشید که اکثر پزشکان از ایمپلنت با لیزر در موارد محدود و نادر استفاده می‌کنند و به‌طور کلی روش رایجی محسوب نمی‌شود.

قیمت ایمپلنت مادام العمر

در کنار انواع مختلف ایمپلنت، شاهد حضور نمونه‌هایی هستیم که دوام و ماندگاری آنها به‌صورت مادام‌العمر تضمین می‌شود. قیمت این ایمپلنت‌ها نسبتا بالا بوده و به هزینه‌ای معادل 13.000.000 الی 30.000.000 تومان برای هر واحد ایمپلنت دندان به همراه روکش دندان نیاز دارد. بنابراین اگر دوست دارید دندان‌هایی زیبا، درخشان و سالم داشته باشید و همیشه از این زیبایی لذت ببرید، می‌توانید ایمپلنت دندان مادام‌العمر را انتخاب کنید.

 

هزینه ایمپلنت دندان

مزایا و معایب ایمپلنت دندان

یکی دیگر از جنبه‌های مهمی که باید در رسیدن به پاسخ سوال ایمپلنت چیست به آن توجه داشته باشید، مزایای و معایب این روش درمانی است. به‌طور کلی ایمپلنت دندان مزایای بسیار زیادی دارد و همین امر در محبوبیت این روش کاشت دندان اهمیت زیادی داشته است. برخی از اصلی‌ترین و مهم‌ترین مزایای ایمپلنت دندان به شرح زیر است:

  • داشتن ظاهر طبیعی: تاج‌های دندانی که بر روی ایمپلنت‌ها نصب می‌شوند، به شکل طبیعی و هماهنگ با دندان‌های اطراف به نظر می‌آیند.
  • جویدن راحت غذا: ایمپلنت‌ها به شما اجازه می‌دهند که بدون مشکل، غذا میل کنید و از خوراکی‌های مختلف لذت ببرید.
  • ثابت بودن: ایمپلنت‌های دندانی به‌دلیل جوش‌خوردن با استخوان، دارای استحکام و ثبات بسیار بالایی هستند و مانند دندان‌های طبیعی عمل می‌کنند.
  • بهبود اعتمادبه‌نفس: استفاده از ایمپلنت‌ها باعث بهبود اعتمادبه‌نفس شما در خندیدن، صحبت‌کردن و تعامل با دیگران خواهد شد.
  • حفظ بافت استخوانی
  • جلوگیری از تحلیل لثه
  • بهبود وضعیت گفتار
  • جوانی چهره
  • افزایش اعتماد به نفس
  • قیمت مناسب
  • پیشگیری از رشد باکتری‌ها
  • محافظ از لثه‌ها در برابر هر نوع عفونت
  • مراقبت‌های آسان و در عین حال مهم بعد جراحی
  • مراقبت از سلامت سایر دندان‌ها
  • عدم نیاز به تعمیر یا تعویض دوره‌ای
  • عمر طوانی
  • عدم نیاز به چسب

موارد ذکر شده تنها بخشی از مزایای ایمپلنت دندان است که سلامت و زیبایی را به چهره و لبخند شما هدیه می‌دهد. اما معایب ایمپلنت چیست؟ همان‌طور که می‌دانید هر روش جراحی عوارضی به دنبال دارد که با دستورالعمل‌های مراقبتی روند بهبود خود را سریع‌تر سپری می‌کند. این امر برای ایمپلنت دندان نیز صادق است. به این معنی که معایب ایمپلنت دندان شامل عوارض طبیعی و یا نادری است که بعد از جراحی با آن‌ها مواجه می‌شوید، ازجمله:

  • تورم، التهاب و درد از عوارض طبیعی و موقت ایمپلنت دندان است که پس از گذشت چند روز به صورت خود به خودی برطرف می‌شود.
  • خونریزی، کبودی، واکنش به داروی بیهوشی و یا داروی بی‌حسی موضعی، یکی دیگر از عوارض رایج ایمپلنت محسوب می‌شود.
  • اگر پایه ایمپلنت به خوبی به استخوان فک جوش نخورد، باعث شل شدن و لقی ایمپلنت می‌شود.
  • در برخی بیماران احتمال صدمه به رشته‌های عصبی در طول جراحی ایمپلنت وجود دارد.
  • در صورت فشار زیاد دندان کاشته شده ممکن است بدنه ایمپلنت دچار ترک، آسیب و شکستگی شود.
  • فرآیند نصب ایمپلنت‌ها ممکن است زمان‌بر بوده و نیاز به چند مرحله جراحی و بهبودی داشته باشد.
  • پس از نصب ایمپلنت‌ها، نیاز به مراقبت‌های دقیقی از دهان و بهداشت دندانی دارید تا از عفونت و مشکلات دیگر جلوگیری کنید.

پیش از تصمیم‌گیری در مورد نصب ایمپلنت‌های دندانی، بهتر است با پزشک متخصص خود مشورت کنید تا مزایا و معایب این روش را به دقت بررسی کرده و تصمیم بهتری اتخاذ کنید.

 

قیمت ایمپلنت دندان و مزایا و معایب آن

عوامل مؤثر در قیمت ایمپلنت

قیمت ایمپلنت‌های دندانی تحت تأثیر عوامل متعددی قرار می‌گیرد که در ادامه به برخی از این عوامل اشاره خواهیم کرد:

  1. جنس ایمپلنت: جنسی که برای ساخت ایمپلنت استفاده می‌شود، تأثیر زیادی بر قیمت دارد. ایمپلنت‌های تیتانیوم به‌دلیل مقاومت و سازگاری بیشتر با بافت‌های بدن، معمولاً گزینه اصلی هستند و قیمت بالاتری نسبت به ایمپلنت‌های دیگر دارند.
  2. نوع و تعداد مراحل جراحی: نوع و تعداد مراحل جراحی ممکن است تأثیر زیادی بر قیمت ایمپلنت دندانی داشته باشد. ایمپلنت‌گذاری در یک مرحله یا دو مرحله ممکن است با هزینه‌های متفاوتی همراه باشد.
  3. موقعیت جغرافیایی: موقعیت مرکز درمانی و منطقه جغرافیایی می‌تواند بر قیمت تأثیرگذار باشد. مناطق با هزینه‌های زندگی بالا معمولاً قیمت‌های بالاتری برای ایمپلنت دارند.
  4. تخصص پزشک: تخصص و تجربه پزشک نیز می‌تواند در تعیین قیمت ایمپلنت دندانی تأثیرگذار باشد. پزشکان با تخصص و تجربه بیشتر معمولاً هزینه‌های بیشتری دارند.
  5. هزینه‌های حانبی: هزینه‌های مرتبط با آزمایش‌ها، کشیدن دندان‌ها، تجهیزات جانبی، مشاوره با پزشک و مواد بهداشتی نیز ممکن است به قیمت نهایی ایمپلنت افزوده شوند.
  6. خدمات پس از ایمپلنت: هزینه‌های مرتبط با مراقبت‌ها و بررسی‌های دوره‌ای پس از ایمپلنت‌گذاری نیز می‌تواند به قیمت کلی ایمپلنت افزوده شود.

قبل از تصمیم‌گیری در مورد ایمپلنت دندانی، بهتر است با پزشک معالج خود مشورت کنید و از او جزئیات مرتبط با قیمت، موارد تأثیرگذار و گزینه‌های مختلف را بپرسید.

 

ایمپلنت دندان قیمت قیمت ایمپلنت دندان 1402

ایمپلنت دندان چیست؟ (توضیحات تکمیلی)

اگر به دنبال پاسخ این سوال هستید که کاشت ایمپلنت چیست؟ چه مزایا و شرایطی دارد؟ طول عمر استفاده از آن چقدر است؟ و بسیاری سوالات دیگر که ذهن شما را برای تصمیم‌گیری به منظور انجام جراحی کاشت دندان مشغول کرده است، بهتر است با این مطلب همراه باشید.

آیا ایمپلنت دندان خوب است؟

ایمپلنت دندان در واقع نوعی پروتز چند جزئی برای کاشت دندان است که به عنوان جایگزینی مناسب برای دندان‌های آسیب‌دیده و یا افتاده محسوب می‌شود. اگرچه روش جراحی کاشت دندان نوعی درمان تهاجمی، پیچیده و زمان‌بر است اما باید بدانید که با ایمپلنت دندان‌های زیبا، سالم و ثابت خواهید داشت که در صورت انجام مراقبت‌های لازم می‌توانید تا آخر عمر از آن‌ها استفاده کنید. در پاسخ به این سوال که ایمپلنت چیست و آیا روش درمانی خوب و مناسبی محسوب می‌شود یا خیر، باید گفت که داشتن دندان‌های سالم، مرتب، زیبا با ظاهری کاملا طبیعی، آرزوی هر کسی است که دندان‌های خود را به دلایل مختلف از دست داده است. روش جراحی ایمپلنت دندان این مشکل را به بهترین شکل ممکن برطرف کرده و لبخند زیبا و رضایت‌بخش را به شما هدیه می‌دهد.

 

اجزای ایمپلنت دندان

برای آشنایی با روش جراحی کاشت دندان و پاسخ به سوال ایمپلنت چیست، باید به اجزای به کار رفته در این روش درمانی توجه داشته باشید. اجزای اصلی ایمپلنت دندان عبارت است از:

  • پایه فیکسچر: مهم‌ترین بخش ایمپلنت دندان شامل پایه فیکسچر است که مشابه یک پیچی است که در استخوان فک قرار داده می‌شود. برای جوش خوردن این پیچ به استخوان فک به چند ماه زمان و صبوری نیاز است. پایه فیکسچر در واقع نقش ریشه دندان شما را بازی می‌کند.
  • روکش یا کران: بخش اصلی دیگر که در روش ایمپلنت دندان حضور پررنگی دارد، تاج دندان، روکش یا کران است که بر روی فیکسچر نصب می‌شود.
  • اباتمنت: این قطعه، بین پایه ایمپلنت و پروتز قرار می‌گیرد. بعد از اینکه پایه فیکسچر در استخوان فک کاشته شد، باید اباتمنت را روی آن قرار داد و سپس پروتز را به واسطه حضور اباتمنت به پایه ایمپلنت متصل کرد.

 

اجزای ایمپلنت دندان قیمت ایمپلنت دندان 1402

چه کسانی می توانند ایمپلنت کنند؟

پس از رسیدن به پاسخ سوال ایمپلنت چیست، مطمئنا به این فکر می‌کنید که آیا کاندید مناسبی برای این روش جراحی کاشت دندان هستید یا خیر. اگر سلامت عمومی مطلوبی دارید، لثه‌های شما سالم و بدون التهاب است و همچنین میزان تراکم استخوان فک شما بالا است، شما بهترین کاندید برای کاشت ایمپلنت دندان هستید. همچنین این افراد می‌توانند برای رفع مشکلات خود از جراحی ایمپلنت استفاده کنند:

  • کسانی که تمام دندان‌های فک عقب یا جلو خود را از دست داده‌اند.
  • کسانی که یکی از دندان‌های قدامی خود را از دست داده و فاصله ایجاد شده بین دندان‌ها بر زیبایی چهره او تاثیر گذاشته است.
  • کسانی که یک یا چند دندان قدامی خود را از دست داده‌اند و فاصله موجود بین دندان‌های کنار فضای خالی، طبیعی باشد.
  • کسانی که شرایط استفاده از دندان‌های مصنوعی را ندارند.
  • کسانی که در جهت بهبود گفتار خود هستند.

باید بدانید که ایمپلنت برای هر فردی مناسب است، اما باید پیش از انجام این نوع جراحی کاشت دندان، معاینات و آزمایشات لازم انجام شود تا به این شکل از آمادگی ساختار استخوان فک برای کاشت دندان‌های جدید اطمینان حاصل شود. توجه داشته باشید که تمام افرادی که به سن رشد رسیده‌اند می‌توانند برای ایمپلنت دندان اقدام کنند. این در حالی است که برای برخی افراد با تشخیص دندانپزشک، محدودیت‌هایی برای کاشت دندان وجود دارد.

 

چه کسانی نباید ایمپلنت کنند؟

همان‌طور که اشاره شد، روش ایمپلنت دندان برای اکثر افراد مناسب است، اما نمی‌توان از محدودیت‌های این روش درمانی غافل شد. توجه به این موضوع که محدودیت‌های ایمپلنت چیست می‌تواند به شما در تشخیص اینکه کاندید مناسبی برای کاشت دندان هستید یا خیر، کمک کند. با تشخیص و توصیه دندانپزشکان و جراحان حرفه‌ای، این افراد نباید جراحی ایمپلنت دندان را انجام دهند:

افرادی به عفونت دندان یا فک مبتلا هستند

انجام ایمپلنت دندان برای این افراد نه تنها یک روش درمانی مطلوب محسوب نمی‌شود، بلکه مشکلات سلامتی آن‌ها را نیز شدیدتر خواهد کرد. ایمپلنت یک روش جراحی تهاجمی است، بنابراین ابتدا باید عفونت موجود برطرف و سپس برای کاشت دندان اقدام شود. اگر به این نکته توجه نکنید، فقط هزینه و زمان خود را هدر خواهید داد، زیرا در ادامه این روند، پزشک مجبور به برداشتن ایمپلنت کاشته شده برای کنترل و درمان عفونت‌ها می‌شود.

افرادی که مبتلا به دیابت هستند

یکی از مهم‌ترین اقدامات پیش از جراحی کاشت دندان، سنجش میزان قند خون است. در صورتی که دیابت کنترل شده دارید، می‌توانید با احتیاط‌های پزشکی برای گذاشتن ایمپلنت دندان اقدام کنید، در غیر این صورت بهتر است نسبت به کاشت دندان با سطح قند خون بالا احساس نگرانی کنید.

افرادی که دخانیات مصرف می‌کنند

در صورتی که سیگاری هستید و ایمپلنت انجام داده‌اید، باید مصرف آن را تا بهبودی کامل قطع و یا کم کنید. در غیر این صورت با مشکلات جدی مواجه خواهید شد.

افرادی که داروهای آسپرین و یا ضد انعقاد خون مصرف می‌کنند

این افراد تحت نظارت پزشک باید حداقل 5 الی 7 روز قبل از جراحی ایمپلنت، مصرف داروهای خود را قطع کنند. در غیر این صورت خونریزی زیادی حین و بعد از جراحی خواهند داشت.

افرادی که تحت‌ رادیوتراپی هستند

پرتوتراپی و رادیوتراپی یکی از محدودیت‌های اصلی و مهم برای کاشت ایمپلنت دندان است، به ویژه اگر درمان در ناحیه صورت و فک باشد.

افرادی که باردار هستند

برای حفظ سلامت مادر و جنین، بهتر است کاشت ایمپلنت دندان را به بعد از تولد نوزاد خود موکول کنید.

چه کسانی میتوانند ایمپلنت کنند؟

ایمپلنت دندان چند سال دوام دارد؟

یکی از مهم‌ترین دغدغه و نگرانی کسانی که قصد انجام ایمپلنت دندان را دارند، این است که مدت زمان استفاده از ایمپلنت دندان و طول عمر ایمپلنت دندان چقدر است. همان‌طور که در پاسخ به سوال ایمپلنت چیست اشاره شد، این روش درمانی در صورت انجام مراقبت‌های لازم، تا سالیان طولانی دوام و ماندگاری دارد. اما نباید از این نکته مهم غافل شد که ماندگاری و دوام ایمپلنت به سه عامل مهم زیر نیز بستگی دارد:

  • مهارت، تخصص و تجربه دندانپزشک در زمینه روش‌های کاشت دندان و پروسه ایمپلنت‌گذاری چقدر است.
  • آیا عملیات اسئواینتگریشن و آمادگی و استقامت استخوان فک به خوبی انجام و ارزیابی شده است.
  • مراقبت‌های بعد از جراحی ایمپلنت که در جلوگیری از بروز مشکلات و عوارضی مانند شکستگی، لقی، عفونت و … تاثیر دارد، به خوبی رعایت می‌شود.

به‌طور میانگین دوام و ماندگاری دندان‌های کاشت شده، حدود بیست سال است که با رعایت موارد ذکر شده می‌توانید عمر استفاده از آن را کاهش یا افزایش دهید.

شرایط ایمپلنت دندان

همان‌طور که اشاره شد، برخی محدودیت‌ها و شرایط خاص برای انجام ایمپلنت دندان وجود دارد که بهتر است برای رسیدن به بهترین نتیجه و انتخاب مناسب‌ترین روش درمان برای دندان‌های افتاده و آسیب‌دیده به آن توجه داشته باشید. باید بدانید که ایمپلنت برای افراد دیابتی، مناسب نیست زیرا این افراد دارای سیستم ایمنی پایین، گلبول‌های سفید ضعیف و مستعد عفونت هستند، زیرا روند بهبود زخم‌های آن‌ها بسیار کند است. به همین دلیل در بررسی این موضوع که شرایط ایمپلنت چیست، باید از میزان قند خون خود و همچنین دیابت کنترل شده اطمینان حاصل کنید.

همچنین اگر جزو افرادی هستید که نمی‌توانید سیگار را ترک کنید، حتی برای یک دوره زمانی کوتاه، باید بدانید که شرایط لازم برای این جراحی را ندارید. زیرا استعمال دخانیات، روند جوش خوردن پایه ایمپلنت به استخوان فک را مختل کرده و احتمال عفونت ایمپلنت را نیز بالا می‌برد.

مراقبت های ایمپلنت

اگر می‌خواهید دندان‌های کاشته شده سالم، زیبا و درخشانی داشته باشید، باید این نکات مراقبتی را به خوبی رعایت کنید:

  • از دستکاری و فشار آوردن به محل کاشت دندان خودداری کنید.
  • روزی 2 الی 3 باز ار دهانشویه و یا محلول آب و نمک برای تمیز کردن محل کاشت دندان استفاده کنید. این کار در 24 ساعت اول بعد از جراحی کاشت دندان بسیار مهم است.
  • استراحت کنید و فعالیت‌های بدنی سنگین مانند ورزش را به روزهای بعد موکول کنید.
  • برای کاهش درد یا تورم فقط از کمپرس سرد استفاده کنید.
  • از مکیدن، نوشیدن مایعات با نی و یا تف کردن به مدت حداقل 24 ساعت بعد از کاشت ایمپلنت خودداری کنید.
  • تا 24 ساعت پس از جراحی ایمپلنت از خوردن غذاها و خوراکی‌های جویدنی و سخت اجتناب کنید.
  • غذا و نوشیدنی خود را به صورت ولرم یا سرد میل کنید.

ایمپلنت دندان هزینه

عمر ایمپلنت دندان

در صورتی که مراقبت‌های بعد از کاشت دندان را به خوبی رعایت کنید و آن را به روتین روزانه خود تبدیل کنید، می‌توانید عمر مفید استفاده از ایمپلنت را به بیش از 25 سال برسانید. البته باید بدانید که این یک عدد تقریبی است که به عوامل بسیار زیادی بستگی دارد، ازجمله:

  • میزان تخصص جراح
  • جنس ایمپلنت
  • نوع ایمپلنت
  • برند ایمپلت
  • مدل ایمپلنت
  • رژیم غذایی
  • سبک زندگی
  • محل قرارگیری ایمپلنت
  • و ….

سخن پایانی

در سال‌های اخیر شاهد استقبال زیاد برای انجام ایمپلنت دندان هستیم که تاثیر زیادی بر زیبایی چهره دارد. یکی از مهم‌ترین و اصلی‌ترین دغدغه افرادی که قصد انجام ایمپلنت دندان را دارند این است که به چه میزان بودجه و سرمایه برای این کار نیاز دارند. باید توجه داشته باشید که قیمت ایمپلنت دندان به عوامل و فاکتورهای مختلفی مانند برند و کیفیت ایمپلنت، تعداد واحدها، میزان آمادگی فک و لثه برای کاشت ایمپلنت و… نیاز دارد.

با توجه به اهمیت و کاربرد روزافزون ایمپلنت‌های دندانی، درک عمیق قیمت‌ها و عوامل تأثیرگذار بر آن ضروری است. با انتخاب مرکز مناسب و مشاوره قبل از جراحی، می‌توان بهترین تجربه را در این زمینه داشت. با توجه‌به این موضوع که بسیاری از افراد به‌دنبال برآورد قیمت ایمپلنت‌های دندانی برای انجام آن هستند، در این مطلب به بررسی تمام آن چیزی که باید از هزینه‌های ایمپلنت دندان بدانید، پرداختیم.

در این مقاله به این سوال که ایمپلنت چیست، به طور کامل پاسخ دادیم و این روش جراحی کاشت دندان را از جنبه‌های مختلفی بررسی کردیم. تا به این شکل بتواند بهترین تصمیم را برای جایگزینی دندان‌های افتاده، آسیب‌دیده و از دست رفته خود بگیرید. اما باید بدانید که با داشتن تمام شرایط برای کاشت دندان، ایمپلنت بهترین روش درمانی پیش روی شما خواهد بود که کارایی و زییایی را به صورت توامان به شما هدیه می‌دهد.

 

دیدگاه و پرسش

2 پاسخ

  1. سلام خسته نباشید
    بسیار از مجموعه سپیدنت متشکرم. هم برخوردتون هم کیفیت کارتون عالی بود ممنونم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جستجو کردن