کلینیک دندانپزشکی لبخند سپید
جستجو کردن
برای مشاوره ۰۲۱۷۷۹۳۸۲۸۱

چگونه اضطراب رفتن به دندانپزشکی را کم کنیم؟

خانه > چگونه اضطراب رفتن به دندانپزشکی را کم کنیم؟
اضطراب دندانپزشکی

محتوای جدول

روش‌های کاهش اضطراب رفتن به دندانپزشکی

اگر هنگام رفتن به دندانپزشک اضطراب دارید، تنها نیستید. بیش از 80 درصد از ایرانی ها اضطراب دندانپزشکی یا فوبیای دندانپزشکی (ادنتوفوبیا) دارند. اگر این ترس و اضطراب منجر به تاخیر یا لغو درمان شود، متأسفانه می تواند به چرخه معیوب درد دندان، مشکلات سلامتی، اضطراب شدیدتر و روش های پیچیده تر و پرهزینه تر دندانپزشکی بیانجامد.

از رفتن به دندانپزشکی اضطراب دارید؟ چرا از روش بیهوشی در دندانپزشکی کلینیک لبخند سپید، بهره نمی‌برید؟ روشی عالی بدون احساس درد و اضطراب.

ما قصد داریم در کلینیک دندانپزشکی لبخند سپید، بدون توجه به سطح اضطراب بیماران به آنها کمک کنیم تا احساس خوشایندی در دندانپزشکی داشته باشند و آنجا را با لبخند ترک کنند.

علائم رایج اضطراب دندانپزشکی

مضطرب بودن بسته به شخص و میزان ترس یا اضطراب، علائم مختلفی ایجاد می کند که رایج‌ترین آنها عبارتند از:

  • تپش قلب
  • وحشت‌زدگی
  • فشار خون بالا که ممکن است سریعا افت کرده و باعث غش شود
  • ضربان قلب بالا
  • تحریک‌پذیری و رفتار پرخاشگرانه
  • تعریق شدید
  • گریه کردن

باوجود آنکه از بین بردن کامل اضطراب دندانپزشکی ممکن نیست، اما ابزارهای زیادی وجود دارد که می‌توان از آنها برای کمک به خوشایند کردن تجربه مراجعه کننده استفاده کرد.

اضطراب دندانپزشکی

راه های کاهش اضطراب دندانپزشکی

روش های ذکر شده در زیر فقط تعداد کمی از راه‌هایی هستند که به آسودگی بیشتر در جلسات دندانپزشکی کمک می کنند.

مراقبت های روزانه دندانپزشکی خود را به طور مرتب انجام دهید. با مسواک زدن ساده و نخ دندان کشیدن روزانه، می توانید از هر گونه روش پیچیده دندانپزشکی جلوگیری کنید و در نهایت کمتر به دندانپزشک مراجعه کنید.

ایجاد ارتباط کلیدی است! با صحبت کردن پیش از موعد با پزشک در مورد نگرانی‌های خودتان می توانید برای دلپذیرتر کردن جلسات دندانپزشکی اقدام کنید. تمام موارد ناراحت کننده را به دندانپزشک خود اطلاع دهید (می توانید دست خود را بالا ببرید و او را متوجه نیاز به استراحت کنید) در این شرایط دندانپزشک دست از کار می کشد و زمان کافی برای رسیدن به آرامش را قبل از ادامه فراهم می کند.

سوال بپرسید. گاهی اوقات عدم درک ما از اتفاقات همان عاملی است که عمل دندانپزشکی را ترسناک می کند. از دندانپزشک خود در مورد آنچه که در طول ویزیت شما اتفاق می افتد، انتظارات شما در حین و بعد از عمل بپرسید و هر گونه نگرانی احتمالی را بیان کنید. در چنین شرایطی دندانپزشک تلاش می کند با توضیح دادن تمامی فرآیند ها به آسودگی بیشتر شما کمک کند.

تنفس متمرکز و مدیتیشن می تواند به کاهش ضربان قلب و اضطراب کمک کرده و باعث شود در طول قرار ملاقات خود آرام شوید.

اگر صدای مته ها و سایر ابزارهای دندانپزشکی اضطراب آور است، هدفون خود را بیاورید و به موسیقی، پادکست یا کتاب صوتی مورد علاقه خود گوش دهید.

خودتان را با یک توپ استرس یا سایر دستگاه های فیجت مشغول کنید. این ابزارها می توانند به مشغول نگه داشتن دستان شما کمک کنند و حواس شما را از کاری که دندانپزشک انجام می دهد منحرف کنند.

اگر پتوهای وزن دار به کاهش اضطراب شما کمک می کنند، می توانید از جلیقه محافظ اشعه ایکس در طول جلسه دندانپزشکی استفاده کنید تا اثرات این پتوها را تداعی کنند.

یکی از اعضای خانواده یا دوستانتان را به همراه ببرید. گاهی اوقات، وجود فردی معتمد در اتاق معاینه به شما کمک می کند احساس راحتی بیشتری داشته باشید. هنگام تعیین قرار ملاقات بپرسید که آیا می توانید یکی از اعضای خانواده یا دوست خود را همراه بیاورید یا خیر.

اگر به‌رغم انجام موارد ذکرشده هنوز هم اضطراب شدید دندانپزشکی یا فوبیا دارید، ممکن است دندانپزشک بتواند قبل از قرار ملاقات از داروهای ضد اضطراب برای کمک به آسودگی شما استفاده کند. برخی از پزشکان هم می توانند از آرام بخش‌های آگاهانه مانند اکسید نیتروژن (گاز خنده) استفاده کنند. درمورد استفاده از این گزینه با دندانپزشک خود صحبت کنید.

مهم نیست از آخرین ویزیت دندانپزشکی شما چقدر گذشته است، خوشحالیم که برای کمک به مراقبت از دندان‌هایتان به ما اعتماد کرده اید. ما هرگز شما را قضاوت نکرده و به گونه دیگری فکر نمی کنیم و فقط خوشحالیم که می توانیم به شما کمک کنیم تا مشکلاتتان را از بین ببرید و به لبخند رویایی خود برسید.

دیدگاه و پرسش

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جستجو کردن