کلینیک دندانپزشکی لبخند سپید
جستجو کردن
برای مشاوره ۰۲۱۷۷۹۳۸۲۸۱

جراحی لثه چیست؟

جراحی یا ترمیم لثه چیست؟

زمانی ترمیم یا جراحی لثه انجام می شود که لثه دچار بیماری هایی از جمله عفونت لثه شود. به این نوع جراحی ها عمل پریودنتال نیز می گویند. هدف از ترمیم لثه، درمان کردن بیماری های مربوط به لثه و همچنین رفع خسارت های زیر می باشد:

  • ترمیم کردن استخوان فک و همچنین بافت های آسیب دیده که مرتبط با لثه هستند.
  • جلوگیری از افتادن دندان
  • کاهش دادن شکاف لثه بین دندان ها
  • برای از بین بردن باکتری ها و عفونت انجام می شود.
  • تغییر شکل استخوان فک برای کاهش خطر رشد باکتری هایی که در شکاف استخوان وجود دارد.

اگر لبخند زیبایی می خواهید و مشکلات مربوط به دندان و لثه مانع لبخندتان می شود، مجموعه دندانپزشکی لبخند سپید میزبان شما برای انواع خدمات زیبایی دندان و طراحی لبخند خواهد بود. برای رزرو وقت تماس بگیرید یا از فرم رزرو وقت اینترنتی استفاده نمایید.

رزرو وقت دندانپزشکی

 

ترمیم لثه چه نوع مشکلاتی را برطرف می کند؟

همانطور که در بالا اشاره کردیم، جراحی لثه برای درمان برخی از بیماری هایی که مربوط به لثه است انجام می شود. بیماری هایی همچون گینوییت و پریودنتیت بیماری هایی هستند که برای درمان حتما نیازمند عمل جراحی لثه هستند.

جراحی لثه چیست؟

بیماری گینوییت چیست؟

به بیماری که باعث قرمزی لثه یا تورم و خونریزی می شود را گینوییت می گویند. در برخی از مواقع اگر بهداشت دهان و دندان رعایت نشود، لثه ها دچار این بیماری می شوند.

بیماری پریودنتیت چیست؟

این بیماری وضعیت بیمار را در شرایط قرار داده است و می تواند به مرور زمان پیشرفت کند. با پیشرفت این بیماری، در نهایت لثه ها از دندان جدا می شوند. به دلیل ایجاد این فاصله بین دندان و لثه، باکتری ها در این فضا به دام افتاده و باعث عفونت در آن ناحیه می شوند. در انتها این بیمای ممکن است باعث لق شدن دندان ها شده و حتی می تواند به استخوان آسیب جدی وارد نماید.

جراحی لثه چیست؟

انواع جراحی و ترمیم لثه

نوع ترمیم که برای لثه در نظر گرفته می شود، بستگی به شدت و نوع بیماری شما دارد. اما بیماری در هر مرحله‌ای که باشد، دندانپزشک حتما قبل از عمل لثه باید اطراف آن را تمیز کرده و همه باکتری ها را از بین ببرد تا در حین عمل باعث عفونت نشوند. انواع جراحی لثه عبارتند از:

  • فلپ لثه: این نوع جراحی برای افرادی انجام می شود که دچار آبسه یا پریودنتال عمقی شده‌اند. طی این عمل بافت لثه را از دندان جدا می کنند تا بتوانند عفونت ها را خارج و در انتهای عمل لثه را به جای خود برگردانند. در بعضی از مواقع امکان دارد که استخوان فک هم نیاز به تغییر و جراحی داشته باشد.
  • پیوند استخوان: در بعضی از مواقع استخوانی که در اطراف ریشه دندان وجود دارد آسیب می بیند. در نتیجه امکان دارد این مکان نیازمند به پیوند استخوان شود. در این پیوند به احتمال زیاد از استخوان خود فرد استفاده می شود.
  • بازسازی و احیا بافت لثه: امکان این موضوع که بافت لثه در فضا مخصوص به استخوان قرار بگیرد و با رشد خود باعث شود که استخوان نتواند رشد کند، تقریبا زیاد است. برای این که بتوانید این مشکل را حل کنید، نیازمند جراحی لثه هستید. در این جراحی دندانپزشک باید یک قطعه بسیار کوچک را در بین لثه و استخوان قرار دهد. این ماده مانع رشد لثه در فضایی که مخصوص استخوان است می شود. بعد از این مرجله بافت پیوندی دوباره در محل خود قرار می گیرد و رشد می کند.
آیا ترمیم و جراحی لثه با درد همراه است؟

بسته به این که از کدام نوع جراحی برای درمان استفاده می شود، در مواردی ممکن است جراحی دردآور باشد. در بعضی موارد سعی می شود بیمار را به طور کامل بیهوش کنند؛ اما در بعضی موارد نیز از دارو بی حسی استفاده شده و باعث می شود دردی را حس نکنید.

دیدگاه و پرسش

2 پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جستجو کردن